Ugrás a képekhez

Eladó, Kiadó

Cím: Budapest, 1014 Úri utca
Eladási ár: 440 000 EUR
Bérleti díj: 1 600 EUR
Alapterület: 95 m2

Kapcsolattartó

Kádár Ildikó
06 20 325 7177

Egyéb jellemzők

Ingatlan: Közvetített
Ingatlan jellege: Bútorozott apartman
Funkció: Lakás
Pince/Alagsor: Van
Mellékhelyiségek:

2 külön fürdőszoba bidés WC-vel. Egyik esőztetős épített zuhanyzóval, a másik kétszeményes Ravak káddal vízesés kádtöltővel.

Környezet:

A lakás az Úri utcából közelíthető meg, anholaknás ablakai a Tóth Árpád sétányra  tájoltak.

Technikai felszereltség:

Automata központi szellőztetőrendszer többlépcsős szűrőrendszerrel és hőcserélővel (akár a passzív házakban). Minden helyiség rendelkezik elszívással és friss levegő utánpótlással. Asztmásoknak és por érzékenyeknek külön áldás.

teljesen gépesített egyedi konyha - két részes hűtő, 12 terítékes mosogatógép, mikrosütő, sütő, indukciós főzőlap, páraelszívó

A lakás két külön vízbetáppal rendelkezik és 2 db egymástól független 100-100 literes Ariston rétegtárolós melegvízbojlerrel.

Dupla komfort: mindkét fürdőben rimfree WC, mindkettő mellett hideg-meleg vizes nyomószelepes bidézuhannyal.

Ingatlan leírása:

Az épület, amiben a lakás elhelyezkedik, kívül belül jó állapotú. Egykor a Pejacevich család budavári rezidenciája volt. Vaskos falak, boltívek, látszó, korabeli téglarészletek - hamisítatlan vári atmoszféra.

A lakás bár a  -1. szinten van, a Tóth Árpád sétány felől végig angolakna és nagy ablakok segítik a fény- és levegeő beáramlást, a többi helyiségben pedig szintén ügyesen megoldották a természetes levegő lejutását.

Az ingatlan teljes rekonstrukcióját követően egy 21. századi követleményeknek műszakilag és esztétikailag is maximálisan megfelelő  lakás  jött létre 3 szobával, 2 fürdőszobával, mely egyikében szauna is található és egy nagy konyha-étkezővel.

Ingatlan állapota:

Frissen átépített, felújított, kialakított.

Megközelítés:

Várbusszal

Dokumentumok

A feltüntetett árak az Áfát nem tartalmazzák.