Budapest, 1118 Balogh Tihamér utca

Ugrás a képekhez

Eladó

Cím: Budapest, 1118 Balogh Tihamér utca
Eladási ár: 200 M Ft
Telekméret: 2 460 m2
Alapterület: 215 m2

Kapcsolattartó

Molnár Gergely
(36 1) 325 7177/210

Egyéb jellemzők

Építés éve: 2008
Ingatlan: Közvetített
Ingatlan jellege: Társasházi lakások
Funkció: Lakás, Iroda
Tetőtér: Beépítve
Pince/Alagsor: Van
Mellékhelyiségek:

Minden lakáshoz vásárolható tároló a garázsszinten elhelyezkedő helyiségekből.

Garázs:

Támfalgarázsban illetve gépkocsi beállók várásolhatók a lakásokhoz. A garázsok Hörmann-féle szekcionált motoros kapukkal vannak felszerelve.

Technikai felszereltség:

A bejáratnál videós kaputelefon és távirányítós beléptető rendszer nyújt fokozott biztonságot. A lakásokban a legkorszerűbb fűtési rendszer és klimatizálás került beépítésre (mennyezeti hűtés-fűtés)

Ingatlan leírása:

Gellérthegy Budapest belvárosához legközelebb esõ és legkönnyebben megközelíthetõ, exkluzív, patinás villanegyede. Csendes délnyugati lejtõjén, a volt Argentín Nagykövetség óriási, õsfás telkén (2460 m2) épült egy modern 4 lakásos épület, amely tökéletesen illeszkedik az eredeti rezidencia gondosan felújított és 3 lakássá átalakított klasszikus villája mellé. A 2 épület ideális elhelyezése biztosítja a lakások zavartalan használatát és kényelmét. Szintén ezt a szempontot erősítik a garázsok épületen belüli megközelítése, a liftek, valamint a legkorszerűbb gépészeti és technikai megoldások alkalmazása. A lakások nagy mérete (220 m2-ig), szintenkénti elhelyezése, a magas belmagasság és tágas terek teszik lehetõvé a "villa-living" hamisítatlan atmosz-féráját.

Jelenleg az I. épület földszinti lakása érhető el.

Ingatlan állapota:

Új építésű. A 2460 m2-es területű parkosított kert automatikus öntöző-rendszerrel gondozható. A közös tereket és lépcsőházakat gránitburkolat fedi.

Egyéb információ:

Az épületeken belüli kényelmes közlekedést a Thyssen Krupp „SPIRIT” típusú hatszemélyes, csendes üzemelésű személyfelvonói biztosítják.

Dokumentumok

A feltüntetett árak az Áfát nem tartalmazzák.