Ugrás a képekhez

Eladó

Cím: Budapest, 1225 Nagytétényi
Eladási ár: 2,2 M EUR
Alapterület: 55 863 m2

Kapcsolattartó

Hőnis Iván
(36 1) 325 7177/218

Egyéb jellemzők

Ingatlan: Közvetített
Ingatlan jellege: Telek
Funkció: Egyéb
Ingatlan leírása:

Az ingatlan a XXII. Kerületben, Nagytétényben található. Nagytétény jelentősége az ipari beruházások területén (kiemelkedően a logisztikai területen) a közel jövőben várhatóan jelentősen növekszik köszönhetően a kiemelkedő közúti ellátottságnak (6 os, 7 es út, M0), valamint a M6 os autópályának, amely a Nagytéténynél csatlakozik az M0 ás körgyűrűhöz.A szabályozási előírások alapján a terület övezeti besorolása: „gazdasági terület, MZ 2 XXII – Nagytelkes jelentős zöldfelületű munkahelyi terület építési övezet” Az alábbi tulajdonságokkal:  Legkisebb telek területe: 4000 m2  Legkisebb telek szélessége: 40,0 m  Legnagyobb beépítettség terepszint felett: 50%  Legnagyobb beépítettség terepszint alatt: 50%  Legkisebb zöldfelületi mutató: 35%  Szintterületi határérték m2/telek m2: 2,0  Építménymagasság legfeljebb: 15,0 m A szabályozási előírások alapján az 58.080 m2 telekre vetített beépíthető bruttó szintterület 116.584 m2.

Megközelítés:

A logisztikai hasznosításra alkalmas terület a M0 körgyűrű 6- os főút Nagytétényi út útvonalon közelíthető meg. Az M6 autópálya csatlakozása az M0 körgyűrűhöz kb. 1800 – 2000 m megtételével érhető el.

Egyéb információ:

Az említett telkek teljesen közművesítettek. A fővárosi Vízművek, az Elmű, a Csatornázási Művek, valamint a gázszolgáltató nyilatkozatai alapján, az alábbi módon oldhatók meg a szolgáltatások: Víz: Fővárosi Vízművek Rt. A Bányalég utcában, NA 400 mm es, az Erdényi utcában NA 150 mm es. És a Nagytétényi úton, NA 150 mm es közcsőhálózat üzemel. Elektromos hálózat: Elmű Budapesti Elektromos Művek Rt. A területen már meglévő 0,4 kVA os hálózatok a tervezett autópálya építés miatt áthelyezésre kerülnek. A felsorolt telkeken telkenként 7 kVA villamos teljesítmény áll rendelkezésre, melyet az áramszolgáltatónak kötelessége biztosítani. Csatorna: Nagytétényi, valamint a Harangozó utcán található Gáz: a Fővárosi Gázművek igazolja, hogy a hatályos jogszabályok és az érvényes Elosztói Engedélyezési eljárás feltételei szerint a gázellátás biztosítható. A terület szennyezettségére vonatkozó adatok A környezet szennyezettség mértéke az ingatlanok övezeti besorolás szerinti határértékeit nem haladja meg.

Dokumentumok

A feltüntetett árak az Áfát nem tartalmazzák.