Budapest, 1125 Lóránt utca

Ugrás a képekhez

Eladó

Cím: Budapest, 1125 Lóránt utca
Eladási ár: 625 M Ft
Telekméret: 3 079 m2
Alapterület: 340 m2

Kapcsolattartó

Kádár Ildikó
06 20 325 7177

Egyéb jellemzők

Építés éve: 1936
Ingatlan: Közvetített
Ingatlan jellege: Villák, házak
Funkció: Egyéb
Tetőtér: Beépíthető
Mellékhelyiségek:

Főépület alsó szintjén: hálószobából nyíló fürdőszoba masszázskáddal, vendég wc, mosókonyha - háztartási helyiség. Emeleten három fürdőszoba a három szobához.

Egyéb helyiségek:

A melléképület 70 m2 nagyságú, két, külön bejáratú lakóegységet alakítottak ki  benne, ami természetesen újra eggyé alakítható.

Környezet:

A családi házas, hegyvidéki  környék ellátottsága megfelelő: 600-700 méteres körzeten belül üzletek, szolgáltató és oktatási intézmények találhatók.

Közvetlen környezetében követségi épületek állnak.

Garázs:

Az utcafrontról megközelíthetően két, támfalba épített, az épülettől külön álló, egyterű garázs található automata billenőkapuval.  A garázs előtt, az utca vonalától beljebb automata parkolásgátlóval elzárt területen szintén parkolhatnak a háziak vagy vendégeik.

A lakóházhoz  gyephézagos burkolattal ellátott gépkocsifelhajtóján a főbejáratig lehet menni, ahol további felszíni parkolók találhatók, illetve megfordulásra is van lehetőség.

Technikai felszereltség:

Az épületek fűtése és melegvíz ellátása a melléképületben lévő kazánházban elhelyezett, korszerű, nagyteljesítményű gázkazánon keresztül történik, központilag, radiátorokkal. A kertben automata öntözőrendszert építettek ki, az épületben riasztórendszer, kaputelefon, központi parabolaantenna szolgálja a biztonságot és a kényelmet.

A főépületben található konyha a legújabb technológiával, berendezésekkel felszerelt.

Ingatlan leírása:

Az 1936-ban épült, műemlék jellegűvé vált épületet 1998-ban  a hegyvidéki stílus megtartásával teljesen felújították.

A parkosított telken egy  270 m2-es , 2 szint + tetőteres épület, valamint egy 70 m2-es két , külön bejáratú lakássá alakított melléképület áll.

A gyönyörűen parkosított kertben meghagyták az ősfákat, bokrokat, de frissítették új ültetésekkel is. A kert hátsó részében egyedi építésű, fából készült pergola-szaletli került, valamint készült egy szalonnasütő hely is terméskőből.

Kerti úszómedence előkészítése műszakilag megtörtént.

 A főépületben és a melléképületben is minőségi burkolatok, szaniterek és csaptelepek kerültek, míg  a szobákba  tölgyfaparkettát, a nappaliba és az étkezőbe intarziás parkettát tettek. Minden helyiség stukkókkal és rozettákkal gazdagon, de elegánsan díszített, dekoratív csillárokkal, lámpákkal, falikarokkal van felszerelve.

Az épületben rendkívül sok a faburkolat, illetve a beépített szekrény: minden előszobában, előtérben, gardróbszobában egységes, egyforma stílusú és minőségű tölgyfa beépített bútor és tároló található.

Ingatlan állapota:

Az ingatlant folyamatosan karbantartották, így rendkívül jó állapotban van.

Megközelítés:

Az épülettől pár perces sétára  található a 21-es busz megállója.

Autóval 10 perc alatt elérhető a  Széll Kálmán tér felől az Istenhegyi útról nyíló Lóránt utca.

Egyéb információ:

Az ingatlanban 2016. december 31-ig bérlő lakik.

Dokumentumok