Ugrás a képekhez

Eladó

Cím: Nagykovácsi, 2094 Szent Flórián u.
Eladási ár: 300 M Ft
Telekméret: 2 299 m2
Alapterület: 470 m2

Kapcsolattartó

Molnár Gergely
(36 1) 325 7177/210

Egyéb jellemzők

Ingatlan: Közvetített
Ingatlan jellege: Villák, házak
Funkció: Lakás
Tetőtér: Beépítve
Környezet:

A villaépület Nagykovácsi egy csendes mellékutcájában helyezkedik el, szomszédságában családi házakkal, közel a főútvonalhoz. Az Amerikai Iskola gyalagos távolságra található.

Garázs:

2 állásos teremgarázs, illetve felszíni parkolóhelyek

Technikai felszereltség:

riasztó- és kamerarendszer, videós kaputelefon, automata öntözőrendszer, automata szellőztetőrendszer, elektromos redőnyök, beépített Siemens és Bosch gépek, fűthető kocsibejáró és terasz

Ingatlan leírása:

Eladásra kínálunk egy 470 m2 alapterületű, 2 szintes, örök panorámás, luxus családi házat. A különleges formavilágú épület enteriőrje belsőépítész közreműködésével lett kialakítva.

Az intim kertben úszómedence míg a házban szauna is megtalálható, illetve borospince is tartozik az ingatlanhoz.

A hűtés-fűtésrendszer takarékos, környezetkímélő  geotermikus hőszivattyúval működik, valamint napkollektorok segítenek rá a meleg víz termelésre és a medence fűtésére.

Földszinti helyiségek: 2 állásos garázs, dolgozó szoba, vendég wc, konyha-étkező, nappali, vendégszoba, fürdőszoba, vendéglakás, fitness helyiség, szauna, bár-konyha, borozó-étkező , boros pince, galéria. Mindegyik földszinti szoba kertkapcsolatos.

Emeleti helyiségek: szülői háló-fürdőszoba-gardrób, 2 szoba, nappali teakonyhával, háztartási helyiség, gyerek fürdő szoba, hatalmas terasz.

Az ingatlan, az alaprajzi elrendezésből adódóan megfelelő több generáció együttélésére is.

Ingatlan állapota:

luxus

Megközelítés:

63-as busz

Egyéb információ:

Érvényes bérleti szerződéssel Bérlő van az ingatlanban, melyet legkorábban 2020  nyarán lehet felmondani. A Tulajdonos projektcég, így ebben a formában is megvásárolható az ingatlan.

Dokumentumok