Budapest, 1062 Délibáb u. 29.

Ugrás a képekhez

Kiadó

Cím: Budapest, 1062 Délibáb u. 29.
Bérleti díj: 9 800 EUR
Telekméret: 785 m2
Alapterület: 700 m2

Kapcsolattartó

Baranyai Zoltán
06 20 325 7177/228

Egyéb jellemzők

Ingatlan: Saját tulajdon
Ingatlan jellege: Irodaházak
Funkció: Iroda
Tetőtér: Beépíthető
Pince/Alagsor: Van
Környezet:

Környezetében lakóházak, diplomáciai képviseletek találhatók. Maga az épület a szép fákkal tarkított Délibáb utcában helyezkedik el.

Garázs:

2 állásos, 40 m2-es garázs az épület udvarában, illetve felszíni  beállóhelyek

Technikai felszereltség:

Riasztó és beléptetőrendszer,  az épület teljesen klimatizált, kamerarendszer, biztonsági fólia

Ingatlan leírása:

Budapest diplomáciai negyedében a Hősök tere szomszédságában található 4 szintes, összesen 700 m2-es villaépület Nagykövetségi hivatal, iroda, cégközpont  céljára kiadó.

A 30-as években készült lakóépület szabálytalan alaprajzú, íves kiképzésű, homlokzata a Délibáb utca felé néz, szép belső terekkel, kellemes térkapcsolatokkal, reprezentatív helyiségekkel.

Földszinti összefüggő reprezentatív teremsor (163 m2) ügyfél és vendégtérként, rendezvények, tárgyaló számára ideális, az emeleti rész és részben a  tetőtér irodáknak használható. Az alagsor tárolásra, raktározásra és egyéb másodlagos funkciókra biztosít teret.

 Földszinten konyha, az emeleten teakonyha található. Női és férfi mosdó a földszinten (zuhanyzási lehetőséggel) és az emeleten is rendelkezésre áll.

Az utóbbi években Nagykövetségi hivatalként funkcionált.

 

Ingatlan állapota:

Tökéletes állapotú, felújított

Megközelítés:

Földalatti, 105-ös busz , 75 és 79. számú trolibusz

Egyéb információ:

Az ingatlan pár évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. Alaprajzi változtatásokat eszközöltünk, annak érdekében, hogy minél több hasznos területhez jussunk és szép tágas térkapcsolatokat alakítsunk ki, homlokzati nyílászárókat lecseréltük, teljes körűen elvégeztük a belső festést, parketta rendbetételét, teljes homlokzatot lefestettük, kazánt és fűtési rendszert korszerűsítettük, új wc-ket, konyhát alakítottunk ki.

Dokumentumok

A feltüntetett árak az Áfát nem tartalmazzák.