Cég bemutatása

Vállalatunk jogelődjét egykor a Külügyminisztérium alapította. A CD Hungary 1992-től részvénytársaságként működik. Alapvető feladatunk jelenleg is az, hogy a Budapesten akkreditált diplomáciai képviseletek dolgozóit lakásokkal, rezidenciákkal lássuk el, és gondoskodjunk a nagykövetségek változatos igényeinek kiszolgálásáról.

Cégünk profitorientált vállalat. Ma már nem csupán a diplomáciai testület tagjainak nyújtunk segítséget, hanem mindazon üzleti partnereinknek is, akik az átlagnál magasabb színvonalú ingatlanokat és szolgáltatásokat igényelnek.

A CD Hungary Zrt. páratlan ingatlanvagyon birtokosa. A több mint 430 ingatlan-egység összesen mintegy 78 objektumban, 72 ezer négyzetméter alapterületen található. A vagyon jelentős része 50 - 650 millió forint értékű villákból és társasházból áll. Az ingatlanok értékét növeli a kivételes környezet és egyes épületeink műemléki jellege.

Az épületek többsége az ingatlanpiaci szempontból legértékesebb II. és XII. kerületben, a főváros csendes, zöldövezeti részén, a központhoz közel helyezkedik el. A társaság számos értékes épülettel rendelkezik a hagyományosan diplomata negyednek számító VI. kerületben és Zuglóban is.